17. 4. 2006

Takhle to nepujde !

Tohle ti neprojde, zlý Jakube !

Prestan se navazet do Jakosna a do ostatnich, jinak ti zakazeme pristup na xchat ! Ackoli se tvaris jako sectely a vzdelany, si hloupy a nevzdelany, mozna spis sdelany. A mas nevyvazene citove chovani, ktere by se melo profesionalne lecit. Jakosen je milá osoba, kterou kazdý den na xchatu urazis svymi pseudovtipnými poznamkami a my chceme, aby to prestalo. Jestli te nekde potkam, dam ti osobne jednu do nosu. Uz nas vsechny unavuje, jak si na jakosna a nejen na nej dovolujes. Porad si uzurpujes celou mistnost pro sebe svymi zhovadelostmi a nekteri dalsi navstevnici te v tom podporuji. Meditace uz neni to, co byvala a dokud tu budes TY, nikdy uz takova NEBUDE !!!

Chceme, aby to prestalo. Napiste sem i vy ostatni, co si o tom myslime !

4 komentáře:

peruťák řekl(a)...

Já chodím do Meditace ze současníků nejdéle, takže má přítomnost může být jen těžko důvodem zhoršení v posední době. Ale děkuji za příspěvek. Blog je otevřen i podivínským názorům :).

Anonymní řekl(a)...

Pokud nemáš ani dost odvahy a cti, se pod svůj názor podepsat, tak jsi zřejmě podobný "silák", jako Jakosen.
Hmmm...
... a možná jsi dokonce Jakosen sám, anonyme :o) Tahle šaškárna by mu byla podobná :o)

Anonymní řekl(a)...

Souhlasím s eternalem, mohl/a by ses alespoň podepsat, když už vyhrožuješ ránou do nosu :)

Anonymní řekl(a)...

:-))))) Já postupně přicházím k názoru, že pošťuchování mezi Kubou a Danem je vlastně taková sladká hra..oni se mají rádi, nemohou bez sebe být, a kdyby do sebe náhodou čas od času nezašťourali, tak by ani snad nemohli existovat.)))
Mimochodem, milý Anonyme, Dan taky není žádný svatoušek, a jestli soudit spravedlivě, tak by potřebovali jeden jako druhý na zadek...ale poněvadž není na nás někoho jakkoli soudit, tak žádný zadek nebude, což považuju za věčnou škodu, poněvadž jsou oba zadky zcela rozkošný.)))LOL