8. 2. 2007

Princezna, Drak, Mág a... Jakosen

Po delší době... pohádka z Meditace na dobrou noc...

Kalinichta

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Jakosen nenávidí společnost a okolí v civilním životě. Jeho nenávist z života se promítá i do jeho chováni na chatu,kde ho naneštěstí můžete potkat. Jeho averze vůči společnosti lidí i společnosti jako takové je zapříčiněna vyčleněním z ní již v mládí. Byl odstrkován a uklidňován matkou,jež o něj neměla přiliš velký zájem, a tak ho odbývala nepromyšlenými a krutými báchorkami např. o fyzické dospělosti ve 23 letech (z důvodu jeho dotazování se proč stále není vyvinutý). Pohrdá svým zevnějškem.

Odtud nebo právě proto jeho tápání v oblasti partnerských vztahů. Není schopen družby vůbec s žádným partnerem. Nedokáže mít sex se ženou, živou či mrtvou, zvířetem ani mužem. To ale není konečný stav jeho sexuální stránky. Dost možná právě jeho nedostatek společenského pochopení bude příčinou sexuální deviace z niž může vyvstat sexuální agrese, znásilnění, vražda, vykopávání mrtvol na hřbitově i kafilérii. Jednou z jeho fetiši je např. holení si nohou. Vina jeho mentálního stavu padá na společnost jež ho nepřijala. Vyvstává otázka. Je vůbec na místě mu pomoci z tohoto stavu sebeutápění se v nepřiměřené
nenávisti vůči okolí? Pakliže dojde pomoci a jak se říká, vylíže se z toho, stane se tak součástí společnosti jež mu tak ublížila a bude své zkušenosti z ní předávat okolí se stejným profilem jako měl on v mládí. Dále k jeho povaze…vystupuje jako člověk kterého těší vyvolávat bouře a nenávist vůči sobě samému. Nenávist a pohrdání okolí jeho osobou ospravedlňuje jeho nenávist a pohrdání vůči společnosti. Uvnitř je to ale plačící člověk, který prahne po soucitu a především kamarádech. Nevýslovně závidí kamarádské a partnerské vztahy okolí a to až tak, že svou agresí vůči nim touží po jejich ukončení. Averze vůči všemu v podání zástupců společnosti způsobuje jeho neschopnost přijetí čehokoli, co pochází od nich.

Nesouciťte s ním, nakopněte ho tím, že ho ponížíte. Buď se vzchopí a zahájí opravdový odpor a nebo spadne až na samé dno. Lepší život s někým, kdo může, než s psychickou troskou.

Anonymní řekl(a)...

Ono je to s nim slozitejsi, ale zaroven mnohem jednodussi. On to v teto fazi sveho "zivota/u" potrebuje -> nechme ho jak je, vsak to tak ma byt .-)
p.s. a neberme jeho vypady prilis vazne - trocha nadhledu jeste nikomu neuskodila .-)